Medlemskap

Vi vill gärna bli fler medlemmar i föreningen. Genom medlemskap bidrar du till att vi kan ha aktuella kartor, du stödjer föreningens barn och ungdomar samt hjälper oss att underhålla Jössestugan och området runt omkring.

Ett medlemskap i OK Jösse innebär även att du automatiskt blir medlem i Västvärmlands OK som är en samverkansförening mellan orienteringsklubbarna i Arvika, Eda och Årjängs kommun

När du betalt din medlemsavgift får du gärna maila information om det till This is a mailto link om du inte gjort det tidigare, då vi vill ha möjlighet att skicka ut information om föreningens aktiviteter via e-post.

Vuxen: 150 kr/år, Ungdom tom 16 år: 50 kr/år, Familj 250 kr/år, Par 200 kr/år

Medlemsavgiften betalas in på föreningens bankgiro 5486-5613 kom ihåg att skriva namn på inbetalning så vi vet vem som betalat.

Du kan också betala med Swish, nr: 123 563 82 67

Uppdaterad: 25 MAR 2016 10:03